O pořadu Reakce

Reakce je pětidílný podcastový seriál o přátelství a síle sdílení. Lera společně s kamarádem Maxem rozplétají případ zneužívání a toxického chování na vysoké škole. Podaří se jim změnit systém? V hlavních rolích Natalie Golovchenko, Viktor Kuzník, Zdeněk Piškula a Anežka Šťastná.

Pětidílný podcastový seriál Reakce poslouchejte od 5. června 2023 na wave.cz/reakce, v aplikaci mujRozhlas a v dalších podcastových aplikacích.

Námět: Marie-Luisa Purkrábková
Scénář: Radio Wave
Kreativní producentka a dramaturgyně: Kateřina Rathouská
Účinkují: Natalie Golovchenko, Viktor Kuzník, Zdeněk Piškula, Anežka Šťastná, Natália Drabiščáková, Tereza Dočkalová, Tomáš Petřík, Tereza Jarčevská, Jakub Koudela, Jitka Špálová a Kateřina Rathouská
Zvuk: Jitka Špálová
Zvukový design: Stanislav Abrahám
Hudba: Jakub Kudláč
Režie: Natália Deáková
Premiéra: 5. 6. 2023
Asistentka režie: Dana Reichová
Odborná konzultace: Aneta Zápotocká (Magdaléna), Johanna Nejedlová (Konsent), Viktor Heumann (Transparent)
Grafika a vizuály: Day Shift Office (Bára Růžičková & Terezie Štindlová)

Pořad připravují

Další pořady

  • Podhoubí

    Podhoubí je magazín o přírodě, životním prostředí a všech cestách k šetrnému životu. Přinášíme v něm rozhovory s odborníky, ochranáři, zemědělci i dalšími.

  • Neklid

    Neklid je podcastový seriál o vztahu, který zašel příliš daleko. O podivných zvucích, které nejdou dostat z hlavy. A o noci, co všechno změní. 

  • Šatníky

    Šatníky přináší příběhy módy z českých skříní a ulic. Poslechněte si, co se skutečně nosí a proč. Nahlížíme do skříní a šaten, analyzujeme osobní styl a přístup k oblékání.

  • Hrana

    Hrana je dokumentární podcastová série Lukáše Houdka o mužské body imagi. Zprostředkuje příběhy lidí, kteří kvůli touze po vysněné postavě vedou souboj s vlastním tělem.