O pořadu Rituál

Radio Wave uvádí podcastový thriller o vině, bolesti a svědomí. Čtyři dvacátníci se každoročně schází, aby vykonali nebezpečný rituál. Věří, že je očistí od chyby, kterou společně v dětství udělali. Čas letošního rituálu se blíží a všichni začínají mít strach. Jedno je jisté. Někdo musí být potrestaný.

Námět a scénář: Klára Vlasáková
Účinkují: Kryštof Krhovják, Pavla Gajdošíková, Daniel Krejčík, Martina Jindrová, Jitka Schneiderová, Anežka Šťastná, Václav Vašák, Jakub Žáček, Irena Kristeková, Anita Krausová, Marie Štípková, Kryštof Rímský, Barbora Vágnerová, Marie Poulová, Jan Holík, Daniel Gabriel, Magdaléna Müller, Jakub Král, Michael Polák, Sára Faltová, Kateřina Rathouská, Jana Knappová, Ondřej Gášek, Josef Kokta, Petr Vodička a Dana Reichová
Dramaturgie: Kateřina Rathouská a Josef Kokta
Zvuk: Dominik Budil
Zvukový design: Ondřej Gášek aka Aleff
Hudba: Ondřej Gášek aka Aleff
Režie: Natália Deáková
Premiéra: 3. 10. 2022
Asistentka režie: Dana Reichová
Kreativní producentka: Kateřina Rathouská
 
Videoteaser
Režie, námět a vizuál: Pavel Soukup
Produkce: Sunny Jim & friends
Hudba: Ondřej Gášek aka Aleff
Kamera: Radim Střelka

Pořad připravují

Další pořady

  • Kompot

    Hodina s tím nejsladším z populární hudby i současné společnosti.

  • Rozchod

    Rozchod je šestidílný podcastový seriál o vztahu Denisy a Honzy a jejich pátrání, proč jim to nevyšlo a kde udělali chybu. V hlavních rolích Denisa Barešová a Jan Nedbal.

  • Lásky čas

    Podcast pro lepší randění v Česku. O příjemných i rozpačitých momentech při hledání lásky a navazování vztahů napříč etniky.

  • Otevřené hlavy

    Otevřené hlavy je série exkluzivních rozhovorů se zahraničními intelektuály a intelektuálkami o zásadních problémech a naléhavých tématech dneška.