Začínají Svatebky. Poslouchejte příběhy zašité ve svatebních šatech

21. srpen 2019

Ve středu 4. září startují na Radiu Wave Svatebky, časosběrná podcastová série Veroniky Ruppert. V osmi epizodách sleduje pět dívek, které se připravují na svou první svatbu. Od prosince loňského roku zaznamenávala redaktorka a moderátorka Radia Wave Veronika Ruppert, jak dnes mladé české nevěsty přemýšlí o svých svatebních šatech a co je formuje.

Časosběrná série Svatebky přibližuje příběhy pěti nevěst a jejich svatebních šatů. Autorka pořadu Modeschau Veronika Ruppert při pravidelných setkáních zjišťovala, co jsou svým svatebkám nevěsty schopné obětovat, jak se v nich odrážejí jejich sny, přístupnost k nárokům okolí nebo tradice a aktuální trendy. Nejmladší hrdince je 21, nejstarší 29, tři jsou z Prahy, jedna z Brna a jedna z Havířova. „Nevěsty s mikrofonem provázím od oblékání a přípravy přes chvíle, kdy šaty slouží svému svatebnímu účelu, až po jejich odložení,“ přibližuje autorka.

Svatebky společně s doprovodným obsahem rozhovorů, anket a reportáží najdete od 4. září každý týden na webu wave.cz/svatebky, zatím se podívejte třeba na profily jednotlivých nevěst. Svatebky najdete také na Instagramu. K odběru podcastu se můžete záhy přihlásit na wave.cz/podcasty.

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio